Nyheter under 2021 är att vi kommer öppna upp för ett smakprov av kurser och Event på odlingen. Datum och agenda är ännu inte fastställda, men håll utkik här och på facebook.

Besök: Någon gång under vår/försommar är ambitionen att ha en dag med öppet hus. Då kan man kika runt på odlingen, ställa frågor och prata med ankorna. Återkommer på facebook med datum och vika aktiviteter som kommer att finnas.

Kurser: Ambitionen är att hålla en så-kurs tillsammans med fantastiska Odlarbyrån under våren. Här får man veta vad man ska tänka på för en lyckad sådd och uppdragning av plantor. Odlarbyrån kommer också att hålla kurser i ätliga perenna växter och att anlägga bäddar. De kommer att hålla till på odlingen. Gå in och titta på studieförbundet vuxenskolans hemsida om du är intresserad.

Events: Är ditt företag intresserade av att uppleva mat och odling med alla sinnen? Under konceptet “plocka din ketchup” tillbringar man tid tillsammans med sin grupp i odlingen samtidigt som man får känna, lukta, smaka, se och arbeta tillsammans. Lär er lite mer om hur maten påverkar oss och hur vi kan påverka maten. Plocka ingredienser och tillaga egen, nyttig ketchup som ni sedan tar med hem eller äter tillsammans med en måltid runt en öppen eld. Hör av dig via mail eller telefon för mer information.