Peka din grönsakskasse.

Vi går runt i odlingen och jag skördar det ni vill ha av det som är moget. Ni bär era grönsaker och sköljer dem själva hemma eller på odlingen. Evenemanget kostar inget. Man betalar för sina grönsaker, samma priser som i boden.

Första tillfället blir lö 7/5 2022. På grund av den kalla mars finns tyvärr inte så många sorters grönsaker som jag hoppats. Men spenat, mizunasallad och vinterportlak finns i massor. Även rädisor, Pac choi och ärtskott kommer kunna skördas. Begränsat antal platser. Nästa tillfälle blir preliminärt 2/7, då kommer det finnas lök, morötter, kål, rödbetor, sallad och mycket annat. Håll utkik på fb!

Mitt mål är att leverera så färska och levande grönsaker som möjligt och hur kan de bli färskare än när de kommer direkt ur jorden? För att kunna erbjuda grönsaker med maximalt med mikroliv och näringsämnen vill jag därför bjuda in fler att vara med vid skörden. Dessutom får man ta del av den rofyllda miljön och uppleva grönskan, surret och känslan av att vara en del av vårt ekosystem.