Gårdsförsäljning

Gårdsbutik med gårdsförsäljning i Kungsbacka
Gårdsbutik med gårdsförsäljning av grönsaker. Vår i Kungsbacka.

Gårdsförsäljningen i vår lilla gårdsbutik öster om Kungsbacka består av de grönsaker som är mogna just nu. Vårt fokus är hållbar odling utan kemiska bekämpningsmedel eller konstgödsel. Totalt odlar vi ca 40 olika sorters grönsaker så utbudet kan därför variera. Gå gärna in på vår facebooksida “HemmaJord”, där vi lägger ut vad som finns denna veckan. Även plantor finns under planteringssäsong. Adress, Ålgårdavägen 117. Det är självbetjäning med enbart Swish-betalning som gäller. Scrolla ner för öppettider.

Gårdsbutik med gårdsförsäljning av grönsaker. Nyöppnad 2020 i Kungsbacka.
Gårdsbutik med gårdsförsäljning av grönsaker. Nyöppnad 2020 i Kungsbacka.

Boden är öppen dygnet runt från fredag morgon kl.09:30 till tisdag kväll kl.19:00. Lampa finns. Säsongen varar ungefär från april till mitten av december. Från april till juni och från oktober och framåt minskar öppettiderna. Håll utkik på facebook för att se när vi har öppet.

Grönsakerna är ännu inte KRAV-märkta eftersom det är en relativt dyr process i en så liten odling. Därför får vi enligt lag inte kalla dem för ekologiska. Men det innebär inte att vi inte gör allt vi kan för en hållbar odling. Tvärt om! Hållbarhet i odling och jord är vårt största fokus och varken kemiska bekämpningsmedel eller konstgödsel används. Vi använder också många andra metoder för att öka den biologiska mångfalden ovan och under jord för att få så friska och smakrika grönsaker som möjligt.

Platsen är Ålgårdavägen 117 i Allarängen, ca 1 mil öster om Kungsbacka. Från Kungsbacka, kör mot Hällingsjö ca 10km. Ta höger mot Ålgårda och kör 1km. Bordet står på vänstra (östra) sidan vägen. Välkomna!

Peka din kasse

Gör din handling till en upplevelse och var med direkt i odlingen när vi skördar dina grönsaker. Mer nyskördat än så kan det inte bli! Läs mer och boka. Ingen kostnad förutom grönsakerna du köper.

Nyskördade grönsaker Kungsbacka
Nyskördade grönsaker Kungsbacka. Peka din kasse.