Event/kurser/besök

Plocka din måltid

Ett hållbart event där vi i en lagom stor grupp är aktiva tillsammans med att laga mat, plocka och tillreda grönsaker, skrapa honung, lära oss om jord och hälsa, njuta av miljön och äta en måltid i surret av insekter och doften av blommor och solmogna grönsaker. En upplevelse för alla sinnen en mil öster om Kungsbacka.

Företagsevent och aktiviteter med matlagning odling i Kungsbacka

Nyskördade grönsaker direkt i famnen!

Aktiviteter i Kungsbacka med hållbara  grönsaker i fokus.

Peka din grönsakskasse är tillfället när du väljer exakt de grönsakerna du vill ha där de står och växer i odlingen. Färskare än så blir det inte! Med start lördag 7/5 kommer vi att hålla några tillfällen när detta är möjligt. Ingen kostnad förutom grönsakerna tillkommer.

Anmälan och mer info:

Besök:

Öppet hus:

Någon gång i höst kommer planerar vi att ha öppet hus i samband med “öppna gårdar” i Kungsbacka. Återkommer på facebook med exakt vika aktiviteter som kommer att finnas, men planen är fika, poängpromenad och några “guidade vandringar”, både för barn och för vuxna.

Bli delaktig:

Under fredag har du möjlighet att anmäla dig till att vara med och hjälpa till i odlingen. Vi jobbar tillsammans, pratar odling och ser till att få riktigt skitiga naglar!

Odling med gemenskap i Kungsbacka

Kurser:

Är du intresserad av gå någon kurs i odling. Hör gärna av dig.