Hållbara event

Plocka din måltid

Välkommen till ett hållbart event där du upplever matlagning, hälsa och odling med alla sinnen i östra Kungsbackas skogsinbäddade odlingslandskap. Under konceptet “plocka din måltid” tillbringar man tid tillsammans med sin grupp i odlingen samtidigt som man får känna, lukta, smaka, se och arbeta aktivt tillsammans. Du får gå runt bland mogna frukter, surrande insekter och ätliga blad, njuta och plocka ingredienser. Med mig som stöd lagar och förbereder ni viktiga delar till måltiden som sallad, nyttiga röror och grönsaktilltugg. Honung, som är en självklar ingrediens, skrapar vi direkt från honungskakan. Sedan äter vi måltiden tillsammans, ibland runt en öppen eld. Du får också med dig en burk hem med någon spännande röra från grönsaker i säsong som du tillagat. Under tiden i odlingen får man också lite intressant information om det fantastiska livet i jorden och hur det samspelar med oss människor och får oss att må bättre.

Event matlagning Kungsbacka.
Aktiviteter med matlagning, odling, natur, grönsaker i massor och öppen eld. Utanför Fjärås, Kungsbacka, Göteborg. Även företagsevent
Hållbart event med matlagning och plockning av grönsaker i härlig miljö.

Hållbart och aktivt event med matlagning och odling i Kungsbacka

Del i grupp, datum ej fastställt:

Event med matlagning odling i Kungsbacka

Ett fåtal spikade tillfällen kommer att arrangeras under sommar/höst 2022. Där kan man anmäla sig som en del i en grupp. Datumen är ännu inte satta, men anmäl gärna ditt intresse så kontaktar vi dig när mer info dyker upp på denna sidan. Troligtvis blir första tillfället i slutet av Augusti.

Hel grupp, företagsevent, datum enligt ök:

Är man redan ett gäng som vill komma hit tillsammans kan man kontakta mig för att boka ett separat tillfälle. “Plocka din måltid” anpassas till grupper efter önskemål och prissätts efter hur upplägget blir.